Mijn naam is Eelke en mijn praktijk ben ik opgestart omdat ik graag iedereen die geholpen wil worden een steuntje in de rug wil geven en waar het kan te ondersteunen.


Iedereen gaat vroeg of laat en vaak met enige regelmaat over hobbels en kuilen in zijn of haar leven. Hoe rooskleurig het er van de buitenkant vaak allemaal uit ziet, van binnen kan het soms leeg voelen en je jezelf afvragen of je op de goede weg bent en wat die weg eigenlijk is.

 

Gefeliciteerd! je bent mens!!


Het is aan jou of je hier iets mee wil doen, nog meer jouw hart volgen door soms dwars door de moeilijkheden te gaan, zo jouw valkuilen zichtbaar maken zodat je er vervolgens mee aan de slag kunt gaan.


Hoe fijn is het als je dit niet allemaal alleen hoeft te doen en je door middel van een Luisterkindafstemming of een Kaartlegging bevestiging en inzicht krijgt om jou te ondersteunen. 
Ondersteunen idd, want uiteindelijk ben jij degene die het gaat doen, die de regie van je eigen leven weer oppakt en op deze manier jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn als prioriteit maakt, vandaar de woorden "Ontwikkeling en Bewustzijn" op mijn website. 

 

Al te graag help ik mensen bij hun ontwikkeling en draag ik graag een steentje bij aan het vergroten van jouw bewustzijn. 

 

Hoe kan ik jou helpen?

 

Lieve groet,
Eelke.